ELADÓ    Lakóövezeti telek
8245, VÁSZOLY, Öreghegy
4,371 m 2      21.5 M Ft
 
 
Azonosítószám: Méret: 4,371 m2  
Övezeti besorolás: Mk3    
Beépíthető alapter.:60 m2 Föld alatt beép. ter.:120 m2  
Homlokzat mag. max.: 3 m Bruttó szintterület: 120 m2  
Szabályozási terv: Van Fekvés: Déli  
Víz: Van Villany: Van  
Gáz: Nincs Csatorna: Nincs  

Vászoly Öreghegyen lévő, 64 m szélességű, közel négyzet alakú, 4371 m2 területű telek eladó. Az ingatan jelenleg két helyrajzi számon van, de a telkekelvileg összevonhatóak. (A beépítési paramétrek 3000 m2-es telekre vannak kiszámolva.)
Vezetékes víz, villany a telek előtt.
A terület déli tájolású. Kellemes lejtésű, a telek az utától lefelé lejt.
A tágabb környezet is zöld, erdősült. Mindkét oldali szomszédban rendezett üdülő épület áll. Szerencsére a nagy telek szélességeknek köszönhetően valamennyi épület szellősen helyezkedik el a tájban. Mivel itt ebben az övezetben nem kötelező a szőlőtelepítés a környék hangulata is teljesen más mint az Öreghegy kötelező szőlőtelepítésű részein (Mk1 és Mk2 övezet)
Balatoni panoráma a kert szintjéről nem , de a leendő épület tetőtéri szintjéről már élvezhető lesz. (A balatoni panorámáról készült fotó a szomszédos telken készült, ott kevesebb a telken belüli kilétést gátló fák száma)
Az ingatlan az aszfalt úttól kb 400 m-re van
Az ingatlan mezőgazdasági kiskertes Mk3 jelű övezetben fekszik. Ennek az Övezetnek a beépítési lehetőségei:
- beépíthető legkisebb telekméret: 3.000 m2
- megengedett legnagyobb beépítettség: 2 % (legfeljebb bruttó 100 m2)
- beépíthető legkisebb telekszélesség: 16 m
- legnagyobb épületmagasság: 3,5 m
- épület rendeltetése: gazdasági
Az Mk3 jelű övezetben kizárólag egyetlen, a szőlőművelést, szőlőfeldolgozást, bortárolást, gyümölcstermesztést, kertművelést szolgáló gazdasági épület építhető.
FIGYELEM RITKASÁG:
Itt ebben az M3 jelű övezetben az nem feltétlenül kötelező a teljes terület 80-%-ának szőlő telepítése. Ebben az övezetben a gyümölcsös telepítése is megengedett.
A területen jelenleg 30-40 db gyümölcsfa van (dió, alma, körte, som). . A terület növény állomány rendezése gyümölcsössé folyamatban van, oly módon hogy a meglévő érttkes, árnyékot adó fa állomány megőrzésre kerüljön.

Szalai Péter
építészmérnök, ingatlanközvetítő, vászolyi lakos

Igyekszem úgy végezni munkámat, ahogyan azt az élet más területén én is elvárnék másoktól: őszintén, felelősen, szakértően, körültekintően, átláthatóan. Ha Ön egy ilyen ingatlanközvetetői szolgáltatásra vágyik hívjon nyugodtan.
Ha Ön azért olvassa a hirdetésemet mert, a közelben eladó ingatlana van, akkor is keressen nyugodtan, mivel a helyben a régióban ingatlant kereső ügyfelek szinte biztos, hogy megfordulnak ingatlanirodánknál. Ingatlanirodám a Balatoni Ingatlaniroda Lovastól - Révfülöpig és Balatontól - Veszprémig kiterjedő területre specializálta tevékenységét. Irodánkat Balatonfüreden találja meg.
Ingatlana szakértői értékelésében, eladásában, kiadásában, haszonbérletbe adásában is állok rendelkezésére. A többi ingatlanközvetető által kevésbé megbecsült ingatlantípusokkal; szőlő, gyümölcsös, szántó, legelő, erdő területekkel is szívesen foglalkozom.
 
 
Óbudai Ingatlaniroda, www.oi.hu Vörösvári út 13. -Vihar utca sarok Telefon: +36-30-9520-015