ELADÓ    Lakóövezeti telek
1037, Bp. Ürömhegy Tarhos utca
1,042 m 2      114.8 M Ft
 
 
Azonosítószám: R/08-305 Méret: 1,042 m2  
Övezeti besorolás: Lke-2/SZ-IK-1    
Beépíthető alapter.:208 m2 Föld alatt beép. ter.:260 m2  
Homlokzat mag. max.: 6 m Bruttó szintterület: 416 m2  
Szabályozási terv: Van Fekvés: D  
Víz: Van Villany: Van  
Gáz: Van Csatorna: Van  

SZÉLES TELEK KÉSZ PROJEKTTEL ELADÓ! ÉPÍTSEN IKERHÁZAT!
 

Eladásra kínálom Budapest 3. kerületében, Ürömhegyen ezt a 1042 nm nagyságú gyönyörű, panorámás, enyhe lejtésű, déli fekvésű, így állandóan napos telket. Elhelyezkedésének köszönhetően óbudai és hármashatárhegyi panoráma látszik a telekről, ami elvehetetlen.
Az ingatlan kiválóan alkalmas családi ház építésére, akár több generáció számára is, de akár egy épületben 3 lakás is elhelyezhető rá.
Jelenleg egy ikerház tervei készen vannak, az építési naplót is megnyitották. A projekt a meghirdetett árban, az összes szakági tervvel együtt eladó. A tervezett épület (lakások mindegyike) jól értékesíthető.
A telek fekvése és az infrastruktúra lehetővé teszi, hogy a ráépített lakások (házak) mindegyike panorámás legyen.
A szabályozás szerint a beépítés lehet 15%, vagy 20%-os is, homlokzatmagasságtól függően. Az övezeti besorolás: Lke-2/SZ-IK-1
A környék folyamatosan fejlődik, egy új "Rózsadomb" épül. Pár perc gyaloglással mind az elővárosi vonatok, mind pedig buszjárat is elérhető akár Csillaghegy, akár Óbuda Főtér irányába. Iskolák és óvodák is vannak a környéken, valamint számos bevásárlási lehetőség, mint TESCO, ALDI, LIDL, és az Eurocenter. Aki szabadidős tevékenységet keres, tud lovagolni a hegyen lévő lovardába, de választhatja a Csillaghegyi Wellnesfürdőt, vagy akár kirándulhat is a környékbeli erdőkben.
Hétvégén is várom hívását, irodánk több, mint 15 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével a környéken!
 
 
Óbudai Ingatlaniroda, www.oi.hu Vörösvári út 13. -Vihar utca sarok Telefon: +36-30-696-66-96