ELADÓ    Lakóövezeti telek
2083, SOLYMÁR Rozália sor
1,350 m 2      15 M Ft
 
 
Azonosítószám: U/05-305 Méret: 1,350 m2  
Övezeti besorolás: mezőgazdasági    
Beépíthető alapter.:0 m2 Föld alatt beép. ter.:0 m2  
Homlokzat mag. max.: 0 m Bruttó szintterület: 0 m2  
Szabályozási terv: Van Fekvés: D  
Víz: Nincs Villany: Nincs  
Gáz: Nincs Csatorna: Nincs  

10-es ÚT MELLETT SZUPER BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG! BÉCSI ÚT, ELADÓ TELEK! BUDAPEST HATÁRÁBAN, PATAKPARTON!
 

SZUPER BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG! BÉCSI ÚT, ELADÓ TELEK!
Megvételre kínálok egy 1350 nm nagyságú szuper kis telket a 10-es út - Bécsi út solymári szakasza - közelében.
Az ingatlan nem közvetlenül út melletti, a parcellázás szerint a "második sorban" helyezkedik el, és egy bekötőútról megközelíthető. Jelenleg mezőgazdasági besorolásban van, építeni nem lehet rá a szabályozás szerint, de ez a közeljövőben változhat, hiszen az M0 is a közelében lesz.
Alkalmas ipari, kereskedelmi célokra, tárolásra, vagy bármely mezőgazdasági tevékenységre. Tud itt tárolni építőanyagot, akár konténert is lehelyezhet, de a közművek bekötése jelenleg nem megoldott. Alternatív megoldásokkal, mint aggregátor tud áramot gyártani. Az Aranyvölgyi patak is az ingatlan közelében folyik. Fekvését tekintve kellemesen napos egész nap.
A környék: Közigazgatás tekintetében a telek Solymárhoz tartozik, de forgalmas helyen található, hisz a 10-es út sok agglomerációs várost, települést köt össze Budapesttel. Hosszú távon bizonyosan jó befektetés lesz, hiszen jelenleg a környék áraihoz viszonyítva "alacsony" összegért megvásárolható. Az M§ elkészültét követően akár kereskedelmi, vagy ipari telephelyként is szolgálhat.
Jöjjön, nézze meg a telket, ne hagyja ki ezt a befektetési lehetőséget! Hétvégén is várom hívását, irodánk több, mint 15 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével a környéken!
 
 
Óbudai Ingatlaniroda, www.oi.hu Vörösvári út 13. -Vihar utca sarok Telefon: +36-30-696-696-7