ELADÓ    Lakóövezeti telek
1028, Bp. Kővár Máriahegy utca
873 m 2      6.9 M Ft
 
 
Azonosítószám: Méret: 873 m2  
Övezeti besorolás: Ek-Tv/1 övezet    
Beépíthető alapter.:0 m2 Föld alatt beép. ter.:0 m2  
Homlokzat mag. max.: 0 m Bruttó szintterület: 0 m2  
Szabályozási terv: Van Fekvés:  
Víz: Nincs Villany: Van  
Gáz: Nincs Csatorna: Nincs  

II. kerületben Gercsepusztai Boldogasszony-templom és Guckler Károly-kilátó között félúton, Hidegkút központjától 1 kmre lévő üres, nem beépíthető földterület Pontos cím:
Máriahegy dűlő. A terület erőteljesen erdősült.
Ek-Tv/1 övezet leírása: közjóléti erdőterületek övezete. Ek jelű közjóléti erdőterületek részben természetvédelmi oltalom alatt álló kül- és belterületi közjóléti erdők. Az erdőként nem nyilvántartott, illetve mezőgazdasági művelési ágban lévő területeken a mezőgazdasági használat megengedett.
Az erdőterületeken nem helyezhető el új épület, továbbá mobilház, konténerház, építményszerű használat céljára szolgáló önjáró vagy vontatott lakókocsi.
20 m a telek szélessége. Ingatlannyilvántartás szerinti besorolás : zártkert, kert művelési ágban.
Az ingatlan nagyon nehezen közelíthető meg. Az oda vezető út gondozatlan beszűkült, gépjárművel megközelíthetőség nem lehetséges. Az ingatlan kerítetlen. A telek lejtése jelentős.
Annak ajánlom, aki az építési tilalom ellenére kis eldugott erdei menedéket építene, kikapcsolódás céljából időszakosan használná telket.
Az utcában a telek előtt van villany. Többi közmű rákötésére nincs lehetőség
A telekre vonatkozik a földtörvény szerintin kötelező elővásárlási kifüggesztés és államigazgatási engedélyezési eljárás. Ennek időigénye kb. 5 hónap!
Szalai Péter építészmérnök, ingatlanközvetítő
 
 
Óbudai Ingatlaniroda, www.oi.hu Vörösvári út 13. -Vihar utca sarok Telefon: +36-30-9520-015