ELADÓ    Egyéb iroda
1033, Bp. Óbuda közép Vörösvári út
77 m 2      Ár: 35.5 M Ft      (kereskedelmi)
 
 
Azonosítószám: V/04-98 Méret: 77 m2  
Funkció: Bemutatóterem és iroda  
Építés éve: 1930 Felújítás éve: 1995  

Felújítás jellege: Nyílászárók ceréje, iroda kialakítás

 
 

Budapest III. kerületben udvari, földszinti 77 m2-es helyiség eladó. Az ingatlan a tulajdoni lapon egyéb helyiség, a valóságban 40 m2 iroda és hozzá tartozó 37 m2 (25+ 12 m2)-es raktárak. Az iroda és raktárak az udvarról külön bejárattal közelíthetők meg, de igény esetén össze is nyithatóak. Jelenleg az egész helyiség részenként ki van adva , de 60 napos felmondással ez a bérleti jogviszony felmondható. Bérbeadhatósági díja igen kedvező. Az iroda részben konyha sarok és wc is kialakításra került. Ez a rész konvektorral fűthető. A raktárak jelenleg nem fűtöttek. Az iroda műszaki állapota jó, a raktárak közepes állapotúak.
Az ingatlanhoz rengeteg lehetőség kapcsolódik: átalakítható lakásnak, a felette lévő padlástér megvásárolható, az irodatér és raktárak összenyitásának nincs akadálya. A helyiség az udvarról lépcsőmentesen megközelíthető.
Az ingatlan egy 10 lakásos társasház földszintjén van, a szomszédságban új építésű ingatlanok állnak. Az ingatlan a társasházi alapító okiraban laboratórium- iroda és raktár funkcióval szerepel.
 
 
Óbudai Ingatlaniroda, www.oi.hu Vörösvári út 13. -Vihar utca sarok Telefon: +36-30-9520-015