ELADÓ    Családi ház
1037, Bp. Ürömhegy Ürömfű utca
178 m 2      Ár: 259 M Ft      (ház)
 
 
Azonosítószám: U/02-302 Épület mérete: 178 m2  
Épület típusa: Családi ház Telek mérete: 600 m2  
Szoba: 5 db Félszoba: 1 db  
Szintek száma: 0 Épület állaga: Új építésű  
Építés éve: 2023 Felújítás éve: Nincs adat  
Fűtés: Hőszivattyú Komfort: Luxus  
Terasz: 47 m2 Fekvés: D  
Garázs helyek száma: 1 db Beálló helyek száma: 1 db  

ÚJÉPÍTÉSŰ VILLA A HEGYTETŐN, LAKÓPARKI KÖRNYEZETBEN, 4 HÁLÓSZOBÁVAL!
 

Budapest 3. kerületében, Aranyhegy gyönyörű, romantikus, ősfás utcájában megvételre kínálom ezt a fantasztikus, egyedi tervezésű, nettó 155 m2 hasznos alapterülettel rendelkező, minimál stílusú, PANORÁMÁS, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, családi házat, amely sík területen, intim kerttel, élhető belső terekkel, privát teraszokkal elvarázsolja az érdeklődőket.
Magára a telekre két családi ház épül, amelyek közül egy dél-nyugati és egy dél-keleti fekvésű, és egyenként egy garázs, plusz egy autóbeálló, valamint mindegyik ingatlanhoz egy 560 m2 nagyságú, abszolút privát és elkerített telekrész tartozik.

A villaépületeket elhelyezkedésüknek köszönhetően mediterrán hangulat jellemzi, ugyanis abszolút körbenapozottak, déli tájolásúak. Ezen a területen, ahol a házak épülnek, a szomszédok mind újépítésű, elegáns, modern design-nal tervezett otthonok lesznek.

A kert: A telek sík, ebből adódóan a kert élhető, átlátható és könnyen kialakítható akár medence, akár gyerekeknek ugráló-vár telepíthető, de természetesen kertészkedésre is alkalmas. A projekt durva tereprendezéssel és kerítéssel elszeparálva kerül átadásra, természetesen a kertben vízkiállás is telepítésre kerül.

A lakás: A földszinten egy nagy, élhető, kertkapcsolatos, déli fekvésű nappali, és egy amerikai konyhás étkező, egy tágas előszoba, egy vendég/dolgozószoba, egy tusolós fürdőszoba, egy gépészeti helyiség és egy garázs helyezkedik el.
Az emeleten 3 hálószoba1 gardrób, 2 fürdőszoba és egy mosókonyha kerül kialakításra. Kettő hálóból a hatalmas terasz is megközelíthető, amely déli tájolású.
Műszaki paraméterek:
Ablakok: - kívül antracit szürke, belül fehér kivitelben 7 légkamrás 3 rétegű üvegezéssel.
Bejárati ajtó: - modern külső megjelenésű, magas minőségű, 5 kamrás, síkban eltolt kialakítással, rendszer előírásoknak megfelelő acélmerevítéssel ellátott, antracit színben
Felsőtokos redőnyrendszerhez szükséges, kívül - belül vakolható redőnytok előkészítés
Felár ellenében motoros, távirányítóval vezérelt alumínium redőnyt beépítünk a nyílászárókkal összhangban, antracit színben.
Burkolatok 12.000 Ft/m2 -ig választhatóak.
Gépészeti rendszer: Daikin-hőszivattyús rendszer, felület hűtés-fűtés, légtechnika kialakítás (magát a gépet az ár nem tartalmazza, opcionális): ablak nyitás nélkül is állandó hőmérsékletű, friss levegő az épületben (fürdő+WC helyiségek szagelszívással)

ÁTADÁS: SZERZŐDÉSKÖTÉSTŐL SZÁMÍTOTT 6-9 HÓNAP MÚLVA KÖLTÖZHETŐ!

A környék folyamatosan fejlődik, egy új "Rózsadomb" épül. Pár perc gyaloglással mind az elővárosi vonatok, mind pedig buszjárat is elérhető akár Csillaghegy, akár Óbuda Főtér irányába. Iskolák és óvodák is vannak a környéken, valamint számos bevásárlási lehetőség, mint TESCO, ALDI, LIDL, és az Eurocenter. Aki szabadidős tevékenységet keres, tud lovagolni a hegyen lévő lovardába, de választhatja a Csillaghegyi Wellness-fürdőt, vagy akár kirándulhat is a környékbeli erdőkben. A Mészkő Park autóval 5 percre található, ahol játszótér, felnőtt kültéri fitnesz, kosárlabda-, röplabdapálya, asztalitenisz és kutyasétáltató került megépítésre.
Irodánk több, mint 21 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével a környéken!
 
 
Óbudai Ingatlaniroda, www.oi.hu Vörösvári út 13. -Vihar utca sarok Telefon: +36-30-696-66-96