ELADÓ    Lakóövezeti telek
2097, PILISBOROSJENŐ Déli oldalon
928 m 2      54 M Ft
 
 
Azonosítószám: T/03-15K Méret: 928 m2  
Övezeti besorolás: Laf-2    
Beépíthető alapter.:203 m2 Föld alatt beép. ter.:203 m2  
Homlokzat mag. max.: 5 m Bruttó szintterület: 324 m2  
Szabályozási terv: Van Fekvés: Dél  
Víz: Van Villany: Van  
Gáz: Nincs Csatorna: Van  

Kedves Telekkereső!

Irodánk eladásra kínál Pilisborosjenő déli oldalán, az Ezüsthegyi úton egy örökpanorámás 928m2-es építési telket. A telek jogtiszta, és tehermentes, építmény nincs rajta. Az építési telek, az Ezüsthegyi út Nagykevély felé eső részén található, napos, természet közeli, ideális építési telek.
Az Ezüsthegyi út, széles, és díszburkolattal ellátott, minden szempontból (közlekedés, sétálás, parkolás, stb.) ideális építési telek. Az út és a telekhatár között 5m-széles közterület van, ezért ott parkolót és kis előkertet egyaránt lehet csinálni. A telek utcafronti szélessége 15.5m. Az építési szabályzat szerint a telekre összesen bruttó 203m2 alapterületet, és 324nm bruttó lakóterületet lehet, építeni, 5.5m-es építési magasság mellett. Az épületet oldalhatárosan és szabadon állóan is el lehet helyezni. A telekre a közművek közül a csatorna, víz, áram be van vezetve (a víz és az áram mérőóráit át kell helyezni a telek Ezüsthegyi út felőli végébe).
A telek fekvéséből adódóan örök panorámás (a környező épületek már mind megépültek, változás ebben nem várható). A telek déli fekvésű, enyhén leejtős. Minden más információért keressen meg bizalommal.
 
 
Óbudai Ingatlaniroda, www.oi.hu Vörösvári út 13. -Vihar utca sarok Telefon: +36-30-696-696-7