ELADÓ    Lakóövezeti telek
8275, BALATONHENYE Kossuth utca
3,023 m 2      23 M Ft
 
 
Azonosítószám: V/02-97 Méret: 3,023 m2  
Övezeti besorolás: Lf4    
Beépíthető alapter.:300 m2 Föld alatt beép. ter.:150 m2  
Homlokzat mag. max.: 5 m Bruttó szintterület: 3,000 m2  
Szabályozási terv: Nincs Fekvés: Déli  
Víz: Van Villany: Van  
Gáz: Van Csatorna: Van  

Balatonhenye belterületén 3023 m2-es, nyeles, belterületi, önállóan beépíthető telekrész eladó. Beépíthetősége: akár 300m2 alapterület és 5 m épület magasság. A nyél 6 m széles 60 méter hosszú, a telek 30 m széles, a tel mélysége 90 m. A telekrészen jelenleg egy kis 20 m2 gazdasági épület áll.
A telekterület egy 4748 m2-es belterületi telekből lett leválasztva kizárólagos használati megállapodással. A telek megosztása jelen pillanatban nem lehetséges, mivel a jelenleg az egész településen változtatási és építési tilalom van érvényben. Sajnos a közzétett új építési szabályzat tervezetében elvileg a legkisebb kialakítható telekméret 5000 m2 a vonatkozó építési övezetben.
A 4748 m2 -e telekből fennmaradó, szomszédos 1725 m2-es belterületi telekrész független , önálló bejárattal közelíthető meg . Így a két telekrész használata teljesen elkülönül.
A beépítési lehetőségek a használati megállapodásban megosztásra a két telekrész között.
Az Összes közmű a telek előtt az utcában rendelkezésre áll azok jelenleg nincsennek a hirdetett telekrészre bevezetve,
Az utca fronti telekrész a rajta lévő családi házzal együtt külön hirdetésben kerül egyidejűleg meghirdetésre.

Szalai Péter
építészmérnök, ingatlanközvetítő, vászolyi lakos

Igyekszem úgy végezni munkámat, ahogyan azt az élet más területén én is elvárnék másoktól: őszintén, felelősen, szakértően, körültekintően, átláthatóan. Ha Ön egy ilyen ingatlanközvetetői szolgáltatásra vágyik hívjon nyugodtan.
Ha Ön azért olvassa a hirdetésemet mert, a közelben eladó ingatlana van, akkor is keressen nyugodtan, mivel a helyben a régióban ingatlant kereső ügyfelek szinte biztos, hogy megfordulnak ingatlanirodánknál. Ingatlanirodám a Balatoni Ingatlaniroda Lovastól - Révfülöpig és Balatontól - Veszprémig kiterjedő területre specializálta tevékenységét. Irodánkat Balatonfüreden találja meg.
Ingatlana szakértői értékelésében, eladásában, kiadásában, haszonbérletbe adásában is állok rendelkezésére. A többi ingatlanközvetető által kevésbé megbecsült ingatlantípusokkal; szőlő, gyümölcsös, szántó, legelő, erdő területekkel is szívesen foglalkozom.
 
 
Óbudai Ingatlaniroda, www.oi.hu Vörösvári út 13. -Vihar utca sarok Telefon: +36-30-9520-015