ELADÓ    Családi ház
2096, ÜRÖM Központban
118 m 2      Ár: 129.9 M Ft      (ház)
 
 
Azonosítószám: T/04-23K Épület mérete: 118 m2  
Épület típusa: Családi ház Telek mérete: 407 m2  
Szoba: 3 db Félszoba: 0 db  
Szintek száma: 2 Épület állaga: Felújított  
Építés éve: Nincs adat Felújítás éve: Nincs adat  
Fűtés: Gáz (cirko) Komfort: Duplakomfortos  
Terasz: 50 m2 Fekvés: Dél  
Garázs helyek száma: 1 db Beálló helyek száma: 0 db  

ELADÓ ÜRÖM faluközpont és a Rókahegyi lakópark között, egy kétgenerációs családi ház.
Az eladásra kínált ingatlan Ürömön az Ady Endre út Rókahegy felőli végén található. A környék rendezett, az utak jó minőségű aszfalt borításúak, forgalomlassítókkal. Az Ürömi Hütte innen gyalogosan 10 perc, a faluközpont, annak minden szolgáltatásával szintén 10 perc gyalog.

A telek 407m2, ami nagyobbnak tűnik, mivel az épület a nyugati oldalról a telekhatárra, észak felől, meg 2m-re a telekhatártól helyezkedik el, ezért nincsenek használhatatlan holtterek. A kert rendezett, parkosított. A ház előtt 50nm es betonozott terasz ad pihenési lehetőséget.

A házat jelenleg két generáció lakja. A földszinten két szoba, egy étkező, fürdőszoba és külön WC található.
Az emeleten (tetőtér) egy szoba, hatalmas nappali-konyha (amerikai konyha), és fürdőszoba WC vel kapott helyet.
Mindkét szint igényesen felújított, gyakorlatilag azonnal költözhető. A ház, részben hőszigetelt (15 cm dryvit), amennyiben az új tulajdonos azt igényli, a tulajdonos a hőszigetelést az egész házra elkészíti. A külső nyílászárók is ki lettek cserélve, jó minőségű, kívül-belül fautánzatú, Műanyag nyílászárókra. A ház fűtését egy kondenzációs kazán biztosítja, a használati meleg vizet egy 160l-es indirekt fűtésű melegvíztároló adja.
A szinteket összekötő belső lépcsőház el lett bontva, annak helyét elburkolták a tulajdonosok. Az emeleti szint, egy széles külső lépcsőn át lehet megközelíteni, de amennyiben az szükséges, a lépcsőház újra visszaépíthető. A ház teljes alapterülete alatt pince található, itt kocsi beálló, és tároló részek vannak (itt a 2m-es belmagasság, és az enyhén lejtős lejáró miatt magas építésű autó nem fér be). Az ingatlan "betáplálásos" napelem pályázaton támogatást nyert, de a telepítés még nem történt meg.

Összességében egy jó, és gondozott ingatlan kínálunk megvételre, gyalogosan is közel gyakorlatilag mindenhez (10-15 percen belül minden fontosabb intézmény elérhető).

Amennyiben az eladásra kínált ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, keressen meg bizalommal.
 
 
Óbudai Ingatlaniroda, www.oi.hu Vörösvári út 13. -Vihar utca sarok Telefon: +36-30-696-696-7