ELADÓ    Családi ház
2096, ÜRÖM Központban
140 m2      Ár: 109.99 M Ft      (ház)
 
 
Azonosítószám: R/04-301 Épület mérete: 140 m2  
Épület típusa: Családi ház Telek mérete: 500 m2  
Szoba: 4 db Félszoba: 0 db  
Szintek száma: 2 Épület állaga: Új építésű  
Építés éve: 2019 Felújítás éve: Nincs adat  
Fűtés: Szolár, geotermikus Komfort: Luxus  
Terasz: 70 m2 Fekvés: DNY  
Garázs helyek száma: 1 db Beálló helyek száma: 1 db  

PATAK-PARTI LUXUS, KÖZEL A VÁROSHOZ, DE MÉGIS VIDÉKEN!
 

Eladásra kínálom Ürömön, Ófaluban ezt az egyedülálló hangulatú, fantasztikus, egyedi tervezésű, patak parti házat.

Egy nagy telekre két különálló családi ház épül abszolút egyedi, minimál stílusban, amely minden igényt kielégít egy család számára. Az egyik ház utcafronti, míg a másik a telek lejtéséből adódóan lejjebb, egy nyélen keresztül megközelíthető. Mindkét ingatlan teljesen szeparálva, használati megosztással kerül értékesítésre. Déli lejtőn találhatóak, ebből adódóan egész nap naposak. A feljebb lévő ingatlan panorámásabb, míg a telek alsó felében elhelyezkedő ház kertje közvetlenül a patak parton van, így ha esetleg a feng shui szerint gondolkodunk, a csobogó víz hozza a pozitív energiát, és az anyagi jóllétet.

A házak nagyságra és belső kialakításra teljesen egyformák, de természetesen az építkezés bizonyos szakaszáig a belső elrendezésen lehet módosítani, illetve a műszaki leírásban található technikai paramétereket is bizonyos mértékig lehet változtatni.

A házak egyenként 140 nm-esek, plusz 70 nm terasz tartozik hozzájuk, amelyből 13 nm fedett. A garázs 19 nm. Az alsó szinten található egy amerikai konyhás nappali étkezővel, egy előszoba, egy fürdő és egy külön WC, plusz a garázs. Az emeleten 3 szoba és egy fürdőszoba, valamint a közlekedő találhatóak, illetve itt is található nagy terasz.

A burkolatok és a szaniterek választhatóak, kérésre részletes dokumentációt küldök. A kert durva tereprendezéssel, termőföldréteggel kerül átadásra. Külön megegyezés és díjazás alapján természetesen akár öntözőberendezést, vagy kertrendezést/építést is vállalunk. A lakások fu?te?se és hűtése ho?szivattyu?s rendszerrel lesz megoldva, a házban mindenhol padlófűtést terveztek, így a rezsi rendkívül alacsony lesz.

Az épület átadása 2019 negyediknegyedévére várható.

Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik. A kivitelező számos kiváló referenciával rendelkezik, megbízható.

A környék fantasztikus, szinte összeépült Budapesttel. Minden szolgáltatás elérhető, szinte úgy érezheti, hogy a fővárosban lakik, de mégis megvan a vidéki nyugalom és a tiszta, jó levegő. A tömegközlekedés kiváló és Budapest több autóúton megközelíthető, így nem kell hosszú perceket dugóban üljön. Számos bevásárlási lehetőség van, mint TESCO, LIDL, de az Eurocenter sincs messze, autóval 13 perc. Aki szabadidős tevékenységet keres, tud lovagolni, van kutyaiskola, lehet biciklizni, de akár vadászni is, és természetesen a közeli hegyekben számos turistaút található. de választhatja a Csillaghegyi Wellness-fürdőt, vagy akár kirándulhat is a környékbeli erdőkben.

Jöjjön, nézze meg az épülő házat, érezze a helyszínen is, hogy ez lehet az otthona! Hétvégén is várom hívását, irodánk több, mint 15 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével a környéken! Péceli Edit, okleveles ingatlanközvetítő
 
 
Óbudai Ingatlaniroda, www.oi.hu Vörösvári út 13. -Vihar utca sarok Telefon: +36-30-696-69-00