ELADÓ    Családi ház
8274, KÖVESKÁL Fekete-hegy lábánál
40 m 2      Ár: 20.5 M Ft      (ház)
 
 
Azonosítószám: Z/01-99 Épület mérete: 40 m2  
Épület típusa: Családi ház Telek mérete: 1,620 m2  
Szoba: 2 db Félszoba: 0 db  
Szintek száma: 2 Épület állaga: Közepes  
Építés éve: 1977 Felújítás éve: Nincs adat  
Fűtés: Nincs fűtés Komfort: Komfort nélküli  
Terasz: 16 m2 Fekvés: Déli  
Garázs helyek száma: 0 db Beálló helyek száma: 2 db  

A közkedvelt Káli-medence régiójában, Köveskál településen, Fekete-hegy déli lejtőjén, Káli-medencére, Hegyestűre panorámás, déli enyhe domboldalban lévő nyaraló-présház kedvező áron eladó. Az ingatlan az ingatlannyilvántartásban szőlő és gazdasági épületként szerepel. Villany közművel (1x 16 Amper) ellátott. Az épület 2 szintes alul pince és előkészítő helység található. Az emelet fa szerkezetű , egy légterű kialakítású. Lásd fotók.
Ház körül árnyékot adó idősebb fák vannak, a telek többi része szőlővel beültetett. A szőlő már harmadik éve nem áll gondozás alatt, de még megmenthető. A pincében megtalálhatok szőlőfeldolgozás eszközei, amelyek vételár részét képezik. A szomszédság rendezett, a környék nyugodt csendes, az ingatlant rengeteg remek kiránduló útvonal és helyszín veszi körbe.
Épület részletes adatai:
Kb. 32 m2 beépített alapterületű, tetőtér beépítésű gazdasági épület.
Alsó szint pince és pince előtér/ szőlő feldolgozó. Összesen kb 28. m2 hasznos terület.
Felső szint faépület kb 12 m2 hasznos belső terület + 16 m2 terasz.
Hirdethető hasznos terület 40 m2.
A pince rész átalakításával bővíthető az emeleten meglévő nyaraló funkció.
Faluközpont 1 kmre, Balaton (Zánka, Révfülöp, Balatonszepezd strandjai) 6-10 kmre találhatóak. Káptalantóti piac élményei 10 perc autós utazással elérhetők.
Az ingatlan kulcsai nálam vannak bármikor tudom mutatni az ingatlant.
Szalai Péter
építészmérnök, ingatlanközvetető, vászolyi lakos
Igyekszem úgy végezni munkámat, ahogyan azt az élet más területén én is elvárnék másoktól: őszintén, felelősen, szakértően, körültekintően, átláthatóan. Ha Ön egy ilyen ingatlanközvetetői szolgáltatásra vágyik hívjon nyugodtan.
Ha Ön azért olvassa a hirdetésemet mert, a közelben eladó ingatlana van, akkor is keressen nyugodtan, mivel a helyben a régióban ingatlant kereső ügyfelek szinte biztos, hogy megfordulnak ingatlanirodánknál. Ingatlanirodám a Balatoni Ingatlaniroda Lovastól - Révfülöpig és Balatontól - Veszprémig kiterjedő területre specializálta tevékenységét. Irodánkat Balatonfüreden találja meg.
Ingatlana szakértői értékelésében, eladásában, kiadásában, haszonbérletbe adásában is állok rendelkezésére. A többi ingatlanközvetető által kevésbé megbecsült ingatlantípusokkal; szőlő, gyümölcsös, szántó, legelő, erdő területekkel is szívesen foglalkozom.
 
 
Óbudai Ingatlaniroda, www.oi.hu Vörösvári út 13. -Vihar utca sarok Telefon: +36-30-9520-015