ELADÓ    Családi ház
8243, BALATONAKALI Kis-Leshegy
42 m 2      Ár: 27.8 M Ft      (ház)
 
 
Azonosítószám: V/01/98 Épület mérete: 42 m2  
Épület típusa: Családi ház Telek mérete: 1,080 m2  
Szoba: 2 db Félszoba: 0 db  
Szintek száma: 1 Épület állaga: Jó állapotú  
Építés éve: 1980 Felújítás éve: Nincs adat  
Fűtés: Elektromos Komfort: Félkomfortos  
Terasz: 28 m2 Fekvés: DNY  
Garázs helyek száma: 0 db Beálló helyek száma: 2 db  

Csoda jó helyen, erdei környezetben balatoni nyaraló eladó
Miért jó hely: Fövenyesi strand 2km-re (északi part sokunk szerint legjobb strandja: árnyékos, családiás, minőségi gasztronómiai lehetőségek), és ott a közelben a Fövenyesi Kertmozi. Ha ez nem elég 5 km re van Balatonakali standja/kertmozija. Balatonakaliban ott a környék legellátottabb boltja a Fék Áruház és Éttetem. Fövenyes a gyermek vitorlás oktatás paradicsoma. Tömegközlekedés 2 km-re. Tihany 10 Balatonfüred 13 km. Ha golfozna Balatonudvarai golfpálya 10 percre van. Ha kirándulna irány a Káli- medence! Ha kerékpározna akkor is szinte végtelenek a lehetőségek. Ha erdőbe vágyna akkor meg nyissa ki a kert kaput és már ott is van…..
Mért páratlan a nyaraló? Mert erdőszéli, mert csendes, mert árnyékos, ősfenyőfás. Mert a környék többi nyaralójában is megbecsülik a csendet a természetet. Kitűnő a társaság. Ugyanakkor nincsenek az ember nyakéban a szomszédok. Ezt a nyaraló megbecsülték és szerették. Ö is azonnal használni fogja tudni. Berendezve lehet megvásárolni.
Mivel kell megbarátkoznod?
Vezetékes víz nincs, a tetőről lefolyó vizet 10 m3-es föld alatti szigetel esővízgyűtő tárolja. Lehet, hogy majd néha lajtoskocsival kell vizet hozatnod. Az ide vezető 1500 m út romantikus erőn keresztül visz át. Az út végig járható autóval, de ezen szakaszon nem fog tudsz tudni száguldozni. Osztatlan közös tulajdon. A hirdetett 1080 m2 egy nagyobb 2518 m2-es telek része. Ez az ingatlanhoz tartozó telekrész önállóan el van kerítve. A többiek évtizedek óta nem járnak ki a saját telekrészükre… Olyan mintha nem is lennének. A nyugalom biztosított, mivel ma már olyanok az építési szabályok, hogy a környéken nem engednek új épület építeni.
Túl kell még élni a termőföld törvény szerinti kifüggesztést és az államigazgatási jóváhagyást merthogy a terület rét és gazdasági épület besorolás alatt van.
Mit kapsz: Le és megnyugvást. Menedéket. Jutalmat. Remek helyet, ahonnan 5 perc alatt a Balaton legjobb élményeit tudod elérni. Békebeli Balaton elérhetőséget lehet ezzel az ingatlannal megvásárolni.
Száraz részletek:
A telekrész Dörgicse- Balatonakali határán van, az ingatlan valójában már Dörgicse területére esik. A telekrész négyzet alakú. Körbe van kerítve. Épület hivatalosan a térképen és tulajdoni lapon is fel van tüntetve.
Az épület egy szinte a lakóterülete 32 m2. Részletesen konyha 9 m2 , nappali 9m2 háló szoba, 9m2, fürdő, gardrób kb 4,5 m2. Terasz kb 28 m2 Fa épület, kívülről vakolt tégla falazattal burkolva. Az épület alapterületi bővítésére nincs lehetőség.
Az ingatlan mezőgazdasági besorolású eztért kifüggesztés köteles. Azaz az adásvételt követő 45 napban a vevőjelölt izgulhat, hogy helyi elővásárló él-e az elővásárlási jogával, ezt követi egy államigazgatási jóváhagyási eljárás, ami akár4 -5 hónapot is eltarthat. De izgulni kár osztatlan közös tulajodon, rét és gazdasági épület nem fogja többiek érdeklődést felkelteni, mert ők ezt a hirdetést már nem olvassák…..
Az ingatlan kulcsai nálam vannak bármikor tudom mutatni az ingatlant.
Szalai Péter
építészmérnök, ingatlanközvetető, vászolyi lakos

Igyekszem úgy végezni munkámat, ahogyan azt az élet más területén én is elvárnék másoktól: őszintén, felelősen, szakértően, körültekintően, átláthatóan. Ha Ön egy ilyen ingatlanközvetetői szolgáltatásra vágyik hívjon nyugodtan.
Ha Ön azért olvassa a hirdetésemet mert, a közelben eladó ingatlana van, akkor is keressen nyugodtan, mivel a helyben a régióban ingatlant kereső ügyfelek szinte biztos, hogy megfordulnak ingatlanirodánknál. Ingatlanirodám a Balatoni Ingatlaniroda Lovastól - Révfülöpig és Balatontól - Veszprémig kiterjedő területre specializálta tevékenységét. Irodánkat Balatonfüreden találja meg.
Ingatlana szakértői értékelésében, eladásában, kiadásában, haszonbérletbe adásában is állok rendelkezésére. A többi ingatlanközvetető által kevésbé megbecsült ingatlantípusokkal; szőlő, gyümölcsös, szántó, legelő, erdő területekkel is szívesen foglalkozom.
 
 
Óbudai Ingatlaniroda, www.oi.hu Vörösvári út 13. -Vihar utca sarok Telefon: +36-30-9520-015